Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Alix er en brun bicolour Rag n 03 (true bicolour). Alix er fra Ippas første kuld Assam-kuldet og er født den 10. juli 2011 her i katteriet. Vi var meget glade for, at kunne beholde én af killingerne fra kuldet, som altid vil have en helt speciel plads i vores hjerter. Alix er en stor, robust bygget hunkat, som vejer 5,5 kg. Alix er testet fri for HCM og PKD gennem sine forældre. 

Alix var den første kat i vores katteri, som opnåede den højeste udstillingstitel Supreme Champion (SC). Dommerne har især hendes størrelse og harmoniske bygning, hendes profil, hendes fantastiske øjenfarve og udtryk og ikke mindst hendes tætte, silkebløde pels. Kvaliteter, som hun har givet videre til sine killinger bl.a. hendes datter DK Rags of Silk Dupion Daisy  og DK Rags of Silk Han Hamar a, som også har været og er i avl hos os. Alix var som yngre en aktiv og nysgerrig lille dame. Hun elskede at lege og undersøge skabe, tasker mv. Hun nærede en sand passion for hårelastikker, som kunne underholde hende i timevis. Når man kastede elastikkerne, spurtede hun afsted og hentede dem som en lille hund.

Alix flyttede den 23.10. 2015 ind hos vores gode venner Tina, Sten, Emil og Thea her i Silkeborg. De har i forvejen én af vores killinger DK Rags of Silk Bombyx Bastian . Hun vil helst være, hvor hendes mennesker er og "taler" ofte med sine mennesker. Hun er også rigtig glad for en lille lur i sofaen sammen med famlien. Vi ved, at hun hos dem har det bedste hjem.

   

   

Stamtavle       Forældre     Udstillingsresultater      Kuld  Galleri        Alix hos fotgrafen