Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Bonifacy er en seal mitted ragdoll dreng (RAG n 04, bærer af blå), som blev født den 28. september 2013 hos det polske ragdoll katteri PL* Your Destiny . Vi haft Bonifacy sammen med Pia Sørensen og Niels Lynge fra DK Flowerchild . Vi takker Arek Widenski for den tillid han har vist os ved at overlade os hans dejlige dreng. Bonifacy har været en fantastisk avlsdreng, som er blevet far til mange dejlige kuld. Vi har her i katteriet beholdt Hamara , Inaya , Liquorice og Mateo efter ham. 

Vi har elsket at have Boni i familien. Han er en meget kælen og menneskeglad ragdoll, som vi har tilbragt mange gode timer med i kattegården. Hver dag har vi hygget hos ham, og han har ligget i skødet, er blevet nusset og snakket med i evigheder. Skønnere temperament hos en kat, kan man ikke drømme om. Han har bidraget til vores avlsarbejde med sine længder, sin øjenfarve, gode pelskvalitet og kontraster og naturligvis sit dejlige sind, som vi ser som noget af det allervigtigste. 

 

ragdoll kat,
 ragdoll killing,
 dk rags of silk,


 

  Stamtavle           Forældre           Kuld           Udstillingsresultater           Galleri           Fotografbilleder

  

Topkat i Ragdollklubben Danmark 2014

CH PL*Your Destiny Bonifacy blev nr. 2 i kategorien fertile hanner på  Ragdollklubben Danmarks topkatteliste 2014 . Vi er superstolte af vores dejlige dreng. 

 

ragdollklubben danmark,
 topkatte 2014,
 ragdoll kat,
 dk rags of silk