Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Magnolia er en brun tortie hunkat (rag f 03 21). Hun er født den 4. juli 2012 hos det svenske opdræt ElHeMas i Sverige. Magnolia har en lang, silkeblød pels, store blå og meget udtryksfulde øjne og et fantastisk ragdoll temperament. Hun er en rigtig lille spindemaskine. Magnolia er spinkel af bygning og vejer kun 3,2 kg, så hun er noget mindre end vores øvrige ragdolls. Til trods for at hun er ret lille, får hun ros af dommerne, fordi hun er meget harmonisk. Alt passer sammen og hun har et meget feminint look.

 


 

Stamtavle Forældre       Kuld Udstillingsresultater Galleri Fotografbilleder


Til trods for Magnolias meget prinsesseagtige og blide ydre, så gemmer der sig en fræk, lille tøs inde i hende. Hun er utroligt madglad og til forskel fra alle vores andre ragdolls, som overhovedet ikke interesserer sig for menneskemad - med mindre det er kogt fisk eller kylling, der er tiltænkt dem - så er Magnolia altædende og altid sulten. Hendes frækkeste påhit til dato var, da hun hoppede op på køkkenbordet, ragede en bolle af brødristeren og spiste hele kanten, før Mette kom og opdagede den lille bandit.

Vi har haft det største besvær med at holde hende væk fra spisebordet, når vi spiser, så vi har påny måttet indkøbe en vandforstøver for at få lidt opdragelse ind i hende. Det værste ved Magnolia er, at hun er så svær at blive at blive vred på, for så snart vi taler til hende eller samler hende op, så spinder hun og putter sig ind til os. 
 

Magnolia fik sit første kuld bestående af 1 enkelt lille hankilling den 15. maj 2014. Fødslen gik helt problemløst, og Magnolia har påtaget sig den krævende morrolle til en enkelt killing, som piber lige så snart hun forlader den, fordi der ikke er søskende til at skabe tryghed og varme, helt fantastisk.