Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

IC Louane de la Rose de l'Epine d'or

Louane er en blå bicolour high mitted ragdoll pige (RAG a 03). Hun er født den 10. maj 2015 i Bretagne i Frankrig. Hun er efter en parring mellem hunkatten Make it Mine Cute N Cool, som tilhører Claudine og Guy Mousset fra opdrættet La Rose de l'Epine d'or og hankatten Jazz man blues' of Chatouille , som tilhører deres datter Catherine Bernard fra opdrættet La Fée des grèves. Vi er meget glade for, at de viste os den store tillid at få hende ind i vores opdræt. Louane bor i dag hos vores foderværter Jette og Sten sammen med hankastraten Houdini fra vores H-kuld. Her har hun fået sit 2. kuld Q-kuldet, hvorfra vi har beholdt Qaia i katteriet. Qaia er lilla mittet ragdoll. Det var egentlig aldrig meningen, at vi skulle opdrætte i farverne lilla og chokolade, men da Lulu blev parret med DK Miss Cindie's CH Tantor Ameleony*PL, fik vi os en overraskelse. Vi vidste nemlig ikke, at Lulu bar genet for chokolade, så vi grublede og grublede over farverne på killingerne, og vi endte op med et superspændende kuld, hvor der både var chokolade og lilla og chokolade og lilla tabby. Det har været en lærerig oplevelse. 

Louane er stor pige med god længde, fantastisk pelskvalitet og temperament. Hun er meget mild af sind, opsøgende og elsker at blive båret og nusset - en rigtig lille spindemaskine.  Louane er modsat mange af vores andre ragdolls ret aktiv. Selv om hun er blevet voksen og har haft killinger, så elsker hun at lege, løbe og springe. 

 

 

Stamtavle           Forældre           Kuld           Udstillingsresultater           Galleri           Fotografbilleder