Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

Alnus har fundet sit nye hjem

Alnus er en brug mitted ragdoll dreng, der er født den 13. august 2021. Han er en opsøgende og livlig dreng, der elsker at lege. Han er nu ledig som kælekat og søger en sød familie, der vil passe godt på ham.. Han vil passe fint ind i en børnefamilie eller hos nogen, der gider lege med ham. Han er klar til at flytte hjemmefra sidst i uge 46. Se alle hans billeder på hans side

Hvis du er interesseret, så kontakt os via kontaktsiden


Zafira har fundet nyt hjem

ZAFIRA HAR FUNDET SIT NYE HJEM

Vores skønne lille Zafira leder efter en familie, der vil forkæle hende i al fremtid. Zafira er en brun bicolour hun-killing fra vores Zhou kuld. Hun er født den 28 april 2021 og er nu 8 uger. I denne uge skal hun og hendes søskende til deres første dyrlægecheck. Zafira vil være klar til at flytte hjemmefra, i uge 31 eller når det passer ind hos hendes nye familie derefter. 

Zafira er en tillidsfuld og nysgerrig lille pige, der modigt går på opdagelse i verden. Hun elsker at lege - i øjeblikket klatrer hun på alt. Hun bestiger hulen i kravlegården og klatrer op i vores store kradsetræ, hvor hun selvtilfreds nyder sin præstation ved at slænge sig i hængekøjerne, når hun når op til dem. Hun er en skøn og underholdende lille størrelse. 

Kontakt os via kontaktformularen, hvis du er interesseret i Zafira. Skriv lidt om dig selv, og hvad du tænker, du kan tilbyde en ragdoll killing i hverdagen. Vi forbeholder os retten til at vælge det hjem, vi synes passer bedst til Zafira. 

 


Information til interesserede killingekøbere

Kære interesserede killingekøbere, 

Vi er totalt overvældede over den massive mængde af henvendelser, som vi får via vores hjemmeside og Facebook. Vi kan slet ikke følge med til at besvare dem allesammen individuelt, og som de fortjener. 

På grund af Covid-19 er vores  katteri lukket ned for besøg. Jesper og jeg møder begge fysisk på arbejde og føler en forpligtelse til at begrænse vores kontaktflade af hensyn til vores familie og vores kolleger. Vi håber, at I i denne periode vil gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor vi har samlet rigtigt meget information om ragdoll racen og om den måde, vi arbejder med racen på her i katteriet. I er selvfølgelig også velkomne til at følge med på Facebook, hvor vi regelmæssigt poster billeder og små scener fra hverdagen her hos Rags of Silk. 

Vi venter et kuld i april, men har allerede kontakt med et langt større antal familier, end vi kan gøre os håb om at få killinger hele året, da vi er et lille familieopdræt, som kun får et par kuld om året. Vi laver ikke ventelister. Skulle vi få ledige kilinger, vil vi når killingerne er gamle nok markere dem som ledige her på siden, og i så fald er I meget velkomne til at rette henvendelse til os. 

Vi håber på jeres forståelse. 

 


DK Rags of Silk ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår

 


Babyboom

Vi kunne i nat sige velkommen til verden til DK Rags of Silk W- og X-kuld. Første killing i vores W kuld blev født kl. 23.32 og kl. 23.50 fulgte den første killing i vores X kuld hos vores fodervært Jette.

W-kuldet består af 4 skønne killinger. 3 drenge og 1 pige. Mor er vores hunkat GIC S*Gunbertus Mylitta LovesU og far er vores hankat Magnum Bright Crystall*CZ.

X-kuldet består af 3 skønne killinger. Mor er vores hunkat IC DK Rags of Silk Qubilai Qaia bedre kendt som Bubsen og vores hankat Magnum Brigth Crystall*CZ

Vi har lukket for besøg de første 4-5 uger af killingernes liv. Vi vil bruge tiden til at vurdere killingerne og først herefter ved vi, hvilke killinger der skal finde nye hjem, som kælekatte. Følg med her på siden, hvor killingerne snart vil få deres egne sider.