Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

Estelle er nu reserveret

UPDATE: Estelle har fundet sin nye familie

Estelle er den sidste af Endi-kuldet, der mangler at finde en dejlig familie. Hun er blå bicolour og en dejlig rolig og godmodig lille pige med rigtig ragdoll attitude. Hun er født den 18. juni 2022 og vil være klar til at flytte hjemmefra medio/ulltimo september 2022. 

Se flere billeder af Estelle

Læs om vores priser og hvad der følger med.

Kontakt os på tlf. 50510535, hvis du er interesseret i Estelle


Ragdoll World Show 2022

I denne weekend deltog vi i Ragdoll World Show 2022 på Jyraks udstilling i Kolding. Sikke en oplevelse: 155 ragdolls fra 8 nationer var kommet rejsende til. Konkurrence var ekstremt hård, men stemningen var i top. Det var så dejligt at gense ragdollvenner fra ind- og udland. Hvor har vi savnet at kunne komme på udstilling. Vi deltog med Willow, Anna, Xenia, Umbria, Magnum og Loke. Derudover havde vi allieret os med familierne til Shimmer, Zephyr aka Kirby og Atlhea, så de var også med på udstillingen. Det blev ikke til de store resultater, men det var en fantastisk dag. Vi har begge været med til at få udstillingen op at stå og forberedelserne har varet i flere år, så det var fed oplevelser at se hele det store arrangement klappe og opleve, hvor glade udstillere og besøgende var. 


Spunk nr. 3 fertil han på Jyraks Topkatteliste

DK TabiRags NH4Ci Spunk har i dag modtaget sin topkattepræmie på Jyraks udstilling i Kolding. Spunk blev nr. 3 fertil han på Jyraks topkatteliste for 2021. Tabita var på scenen og modtage præmien sammen med Spunken. 


Vores hankat blev nr. 1 på Ragdollklubbens Topkatteliste

Vores skønne blå mittede hankat DK TabiRags NH4Cl Spunk, som vi deler med Tabita Kehlet fra DK TabiRags blev nr. 1 på Ragdollklubbens Topkatteliste for 2021.


Godt nytår fra DK Rags of Silk