Random header banner 1 Random header banner 2 Random header banner 3 Random header banner 4 Random header banner 5

Sunde, kælne og sociale ragdoll killinger

Velkommen til vores lille familieopdræt af katteracen ragdoll. Vores ragdoll katte er en del af vores familie og lever sammen med os og bliver behandlet med kærlighed og respekt. Vi lægger vægt på at opdrætte sunde, racetypiske og velsocialiserede ragdoll killinger. Gå på opdagelse på vores side og oplev vores passion for ragdoll racen. Du er også velkommen til at besøge os i Silkeborg.

 

 

Nyheder om vores ragdoll katte

Nye regler omkring killingers flytning til ny familie

Vi gør opmærksom på, at pr. 31.12.2022 skal killinger være 14 uger, før de må forlade deres mor. Denne regel indføres for at sikre killingernes tarv og socialisering. Derfor skal du ved køb af killing her hos DK Rags of Silk fremadrettet påregne, at killingerne først flytter, når de er fyldt 14 uger. 

 


Vi har fundet nyt hjem til Mylitta

UPDATE: Vi har fundet nyt hjem til Mylitta

Vores vidunderligt smukke seal tortie bicolour pige Mylitta (Rag f 03) skal ud og nyde livet som kælekat efter at have givet os mange skønne killinger. Mylitta er født den 5. november 2015 i det svenske katteri S*GunBertus, som er kendt over det meste af verden for sine smukke ragdolls. Mylitta er en stor ragdoll pige med de skønneste dybblå øjne og trefarvet pels i brunt, rødt og hvidt. Vores datter har døbt hende Disney katten, fordi det ser ud som om, hun har lange øjenvipper.  Læs mere om hvilket hjem vi søger til Mylitta

Ring til Jesper på 50510535, hvis du er interesseret i at give Mylitta et godt hjem. 


Velkommen til Gazar-kuldet

Den 9. september 2022 kom årets 4. og sidste kuld til verden. Kuldet har fået kuldnavnet Gazar og består af tre store drenge-basser - en blå mitted og to creme mittede. Deres mor er vores skønne blå tortie hunkat DK Rags of Silk Wild Willow og far er DK Jaquet's dejlige hankat GB*Baby-bluerags Nordic Snowfall aka Walnut. Vi glæder os til at følge deres udvikling. Er du interesseret i en killing fra dette kuld, så skriv til os via kontaktsiden


Estelle er nu reserveret

UPDATE: Estelle har fundet sin nye familie

Estelle er den sidste af Endi-kuldet, der mangler at finde en dejlig familie. Hun er blå bicolour og en dejlig rolig og godmodig lille pige med rigtig ragdoll attitude. Hun er født den 18. juni 2022 og vil være klar til at flytte hjemmefra medio/ulltimo september 2022. 

Se flere billeder af Estelle

Læs om vores priser og hvad der følger med.

Kontakt os på tlf. 50510535, hvis du er interesseret i Estelle


Ragdoll World Show 2022

I denne weekend deltog vi i Ragdoll World Show 2022 på Jyraks udstilling i Kolding. Sikke en oplevelse: 155 ragdolls fra 8 nationer var kommet rejsende til. Konkurrence var ekstremt hård, men stemningen var i top. Det var så dejligt at gense ragdollvenner fra ind- og udland. Hvor har vi savnet at kunne komme på udstilling. Vi deltog med Willow, Anna, Xenia, Umbria, Magnum og Loke. Derudover havde vi allieret os med familierne til Shimmer, Zephyr aka Kirby og Atlhea, så de var også med på udstillingen. Det blev ikke til de store resultater, men det var en fantastisk dag. Vi har begge været med til at få udstillingen op at stå og forberedelserne har varet i flere år, så det var fed oplevelser at se hele det store arrangement klappe og opleve, hvor glade udstillere og besøgende var.